2014-01-15 09:08:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szedjen vitaminokat

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lehet, hogy a boldogulás, a munkakeresés kecsegtetőbbnek tűnik külföldön, de ezért lehet, hogy túl nagy árat kell fizetnie. A külföldi kapcsolatokat talán máshogy is használhatná. Folytasson még tárgyalásokat, mielőtt döntene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi ma, hogy az otthona egy küzdőtér, és inkább menekülne a helyzetből. Az időleges eltávolodás jót tehet, de azért nem kell otthagynia a kedvesét is. Ha utazni mennek, mindkettejüknek jót tesz a kaland.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valamelyik barátjáról megtudhat egy titkot, ami zavarba ejtő sőt, akár iábrándító is lehet első hallásra. De talán épp azért tudta meg, mert van valami dolga vele. Ítélkezés helyett próbáljon meg segíteni neki! Szüksége van önre!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden eddiginél jobban bízhat most a jó sorsában: a szűkös időknek hamarosan vége lesz. Persze azért nem kell meggondolatlanná válnia a pénzügyeket illetően, de talán egy kicsit már ereszthet a nadrágszíjon. Vannak halaszthatatlan kiadásai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Új erővel vetheti magát a munkájába, aminek meg is lesz az eredménye. Ráadásul nemcsak a főnökeit, de saját magát is elégedettséggel tölti el az eredmény. Valami szépet és jót alkot, amivel szebbé, jobbá teszi a világot. És ezzel együtt a lelkét is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyre megfontoltabb, jobban utánajár a dolgoknak, alaposabban és pontosabban is dolgozik. Ez végre feltűnik a főnökének is. Még az is lehet, hogy megfontolás tárgyává teszi az ön előléptetését. Ehhez azonban még bizonyítania kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmi élete végre kiegyensúlyozottnak mondható. Ha teljes mértékben még nem is érzi magát boldognak, de legalább tudja már, hogy afelé halad. Első lépésként azt kell megtanulnia, hogy a dolgok jó oldalát értékelni tudja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Éles szavaival megbántotta egy közeli ismerősét, amitől lelkifurdalása támadhat. Kesergés és körömrágás helyett inkább vegye a fáradtságot, és emelje fel a telefont. Az illető talán már el is felejtette, vagy észre sem vette a bántást. De akkor is örülni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, hogy nagyon sok mindennel elmaradt az utóbbi időben, főleg, ami a kalandokat, a társasági életet illeti. Most, a téli szezon, a bezárkózó emberek miatt is érzi, hogy társaságra vágyik. Szervezzen ön egy baráti találkozót ma estére!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A bosszankodás nem segíthet önön. Ha a kollégái, vagy családtagjai nem értik meg, akkor csak azzal győzheti meg őket, ha magányos hősként végigjárva útját, ezzel bizonyítja nekik talpraesettségét és elképzelései életképességét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kár lenne az elmulasztott lehetőségek miatt siránkoznia. Koncentráljon inkább a még ön előtt álló reális esélyekre. Ha a támogatói között akad olyan, aki egy kicsit is hajlik ön felé, és segítené az ötletelsében, még ma keresse fel őt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon sokat vállalt magára az utóbbi időben. Most már érezheti is a túlterheltség jeleit. A fizikai erőnlétén sem ártana javítani, ha bírni akarja a hajtást. Szedjen vitaminokat, igyon sok folyadékot, és tornázzon naponta!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: